Асен Блатечки бе засечен от папараците на България днес  в

...
Асен Блатечки бе засечен от папараците на България днес  в
Коментари Харесай

Асен Блатечки пак се ошишка (Отпра шкембе и стана двоен – Снимки)

Асен Блатечки бе засечен от папараците на " България през днешния ден "   в центъра на столицата в лятно облекло – ярко розова и тениска и наложителните дънки. На очите си бе поставил слънчеви очила, с не много  тъмни стъкла, а в ръката си носеше мобилен телефон.

Крачейки по уличната настилка някогашният на Диляна Попова и татко на единственото й дете Борил бе напълно сам  и се насочи към близко заведение да си вземе нещо  за обяд.

Това, което направи усещане на инцидентните минувачи бе обстоятелството, че Блатечки е заформил стомах и напряко е станал двоен. Явно след разлъката с топ моделката още веднъж е надебелял и се е отдал на живота.

Личат си и годините му, а той през март навърши 52 и възрастта се отразява на бившето неприятно момче, по което въздишаха всичките му последователки. Видя се, че има двойна брадичка и отпусната кожа на лицето. С една дума годините от ден на ден стартират да му личат.

По-наблюдателните видяха, че Асен си е направил и нов татус. Преди на едната му ръка беше изрисуван череп на бивол, само че в този момент се мъдрят  и някакви пръски от кръв и сходни детайли, навяващи мрак.

Невъзмутим обаче от хорското внимание артистът се усамоти на една от масите и умерено се наслаждения на обяда си.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР